Advokat i Sala

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Sala

 • Bokföring i Sala

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Sala? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Sala.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Sala.

 • Revision i Sala

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Sala som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Sala

Alla förfrågningar

Advokat

En jurist är någon som kan erbjuda juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

När du beställer tjänster av en advokat i Sala så är det av stor vikt att du ser till att att juristen eller advokaten har den kompetens som krävs inom det område du behöver hjälp med. Det finns naturligtvis gott om områden, inte minst inom det familjejuridiska området (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så räcker det med specialister som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som trots det har bra koll. En begravningsentreprenör kan till exempel vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Sala

Sala ligger i Västmanlands län och har en befolkning på 22000. Städer som ligger i närheten av Sala är Uppsala och Västerås. Sala är främst känt för Sala silvergruva och även för sin maskinindustri. Gruvan hade under många år en av landets viktigaste inkomstkällor. Även om gruvan är tagen ur bruk, är den fortfarande en tillgång för staden då den lockar många turister. Runtom Salatrakten och gruvan, provborras det fortfarande i syfte för att hitta fler silverfynd. Omkring Sala finns även många kalkbrott. Fler sevärdheter i Sala är Sätra Brunn, Aguélimuseet eller Svartådalen. Varje år anordnas dessutom en höstmarknad på Stora Torget där man kan fynda kläder, hemlagad marmelad, äpplen med mera. Under 1800-talet var den danska författaren H.C. Andersen på besök i Sala. Dansken är bland annat känd för att ha skrivit över 200 sagor. Under sitt besök i Sala, undrade författaren var alla människor fanns någonstans. Det visade sig att de flesta av invånarna hämtade hem sin boskap från åkrarna utanför staden. En känd tv-profil från orten är författaren, redaktören och komikern Lasse O'Månsson.