Advokat i Rättvik

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Rättvik

 • Bokföring i Rättvik

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Rättvik? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Rättvik.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Rättvik.

 • Revision i Rättvik

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Rättvik som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Rättvik

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En jurist är någon som kan erbjuda konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska få kalla sig advokat.

När du beställer tjänster av en advokat i Rättvik så är det av stor vikt att du kontrollerar att han/hon har den kompetens som krävs inom det område du behöver hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, inte minst inom det familjejuridiska området (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så kommer du lika långt med juridiska områdesexperter som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som klarar ditt ärende ändå. En jurist på en begravningsbyrå kan till exempel vara väl bevandrad inom områdena bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Rättvik

Rättvik är en kommun som ligger i det fina landskapet Dalarna. Rättvik, beläget på den östra sidan av den vackra sjön Siljan, har även närliggande orter såsom Gagnef, Mora och Leksand. Befolkningsmängden i Rättvik uppgår till närmare 11000. Rättvik är ett område präglat av traditionellt jord- och skogsbruk. Turism, handel, träindustri samt jord- och skogsbruk är nutidens dominerande yrkesinriktningar i Eda kommun. Det finns även firmor inom teknik, konstruktion och grafisk design. En känd kvinna från orten är den folkkära sångerskan Marit Bergman. Sedan slutet av 1800-talet är Rättvik en välbesökt ort och kulturlivet attraherar än idag människor från hela världen. Årligen sker flera evenemang i Rättvik. Rättviks Marknad anordnas två gånger per år med 1400 bokade stånd per tillfälle, Classic Car Week med dess nostalgiska äldre bilmodeller såväl som festivalen Musik vid Siljan som anordnas mellan orterna Rättvik, Leksand och Mora. Rättvik omges av vacker natur, där man kan vandra längs slingriga stigar genom djupa skogar. I sjön Siljan kan man fiska gädda och gös - med fiskekort förstås.