Advokat i Ronneby

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Ronneby

 • Bokföring i Ronneby

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Ronneby? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Ronneby.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Ronneby.

 • Revision i Ronneby

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Ronneby som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Ronneby

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns regelrätta krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Därför är det väsentligt, när du nu letar efter en advokat i Ronneby, att du beaktar detta och sätter det i relation till dina behov. Kanske handlar ditt fall om enklare frågeställningar inom affärsjuridik, eller eventuellt något inom det familjerättsliga området (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, då räcker det vanligen med en specialiserad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Ronneby erbjuder så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan det vara värt att välja advokaten med den formella utbildningen och de formaliserade kraven på sitt yrkesutövande.

Ronneby

Ronneby ligger i landskapet Blekinge, som i allmänhet kallas för Sveriges trädgård för dess natur och omgivning. Ronneby ligger längs med E22. Befolkningsantalet uppgår till 28000. Städer som inte ligger så långt ifrån Ronneby är Karlshamn och Karlskrona. År 2005 utsågs Brunnsparken till Sveriges vackraste park. Många kallar Ronneby för Hjärtat i Sveriges trädgård. Det är inte bara miljön som lockar flertal av turister till parken. Varje söndag under sommarhalvåret förekommer loppis i parken. Många arrangemang anordnas i Brunnebyparken, däribland musikfestivalen Diggiloo. Några kända personligheter med anknytning till staden är författaren Ulf Nilsson och fotbollsspelaren Henrik Rydström som började sin karriär i Listerby IK.