Advokat i Oskarshamn

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Tror inte vi hade lyckats få hjälp innan semestern utan er!

  Kristina J, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 957
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Oskarshamn

 • Bokföring i Oskarshamn

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Oskarshamn? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Oskarshamn.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Oskarshamn.

 • Revision i Oskarshamn

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Oskarshamn som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Oskarshamn

Alla förfrågningar

Advokat

En jurist är någon som kan erbjuda juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska få kalla sig advokat.

När du kontaktar en advokat i Oskarshamn så är det viktigt att du kontrollerar att juristen eller advokaten har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. Det finns naturligtvis gott om områden, inte minst inom familjejuridiken (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte är advokater, men som klarar ditt ärende ändå. En begravningsentreprenör kan exempelvis vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Oskarshamn

Oskarshamn är en hamnstad och centralorten i Oskarshamns kommun. Den tillhör Kalmar län och därmed i landskapet Småland. Oskarshamn kommun besitter en folkmängd på 26000 invånare. Till Oskarshamn finns det flera resealternativ. Du kan resa med bil och buss, ta flyget, båten eller det spårbundna alternativet i form av tåget. Allt beroende på om du kommer från norr, söder, väst eller öst. Från hamnen går det bra att åka färja till både Gotland och Öland, det är också skälet till att många turister besöker orten. Oskarshamn är en industristad och står för en omfattande mängd godstrafik både nationellt och internationellt. Här finns även Oskarshamnfabriken, med en produktion av hela 6.000 ton stearinljus varje år. Vid en början, det vill säga på 1830-talet, låg fabriken i Liljeholmen strax utanför Stockholm. Tillverkningen flyttades 1970 till Oskarshamn. En annan betydande del för näringslivet är kärnkraften. Vid Oskarshamns kärnkraftverk finns tre reaktorer.

Är man historiskt och medicinskt intresserad kan det vara intressant att besöka kolerakyrkogården som har varit etablerad sedan 1834. När The Simpsons-filmen hade Sverigepremiär, blev Oskarshamn vald till Springfields svenska motsvarighet, dvs staden där The Simpsons utspelar sig.