Advokat i Nyköping

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Nyköping

 • Bokföring i Nyköping

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Nyköping? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Nyköping.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Nyköping.

 • Revision i Nyköping

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Nyköping som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Nyköping

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns regelrätta krav på juristerna för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en advokat i Nyköping, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till dina behov. Gäller ditt ärende okomplicerade frågeställningar inom affärsjuridik, eller kanske något inom familjerätten (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, kanske du klarar dig bra med en specialiserad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Nyköping har så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan det vara värt att välja advokaten som har den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Nyköping

Nyköping är en tätbebyggelse i Södermanland med en befolkning om 52000. Sedan 1200-talet står två kyrkor i staden. Nyköpingsån går längs kusten och ut mot Östersjön. Inom 10 minuter finns Skavsta flygplats. Från Nyköping kommer celebriteten Mathias Andersson, en svensk business manager och programledare Lyxfällan (2006-2010).

I Nyköping finns den stora idrottsarenan, Folkkungahallen, ämnad för fotboll och friidrott. Den sex kilometer långa Hälsans Stig öppnades i slutet av 2010. Två fritidsgårdar i Nyköping, Auktionskammaren och Slakthuset, planerar biljard, sång och dans för ungdomar.

Nyköpings kommun samarbetar med det lokala näringslivet i syfte att öka arbetstillfällen och praktikplatser. Kommunen samverkar således med Arbetsförmedlingen, Nyköpings vuxenutbildning, Försäkringskassan med flera i olika förslag.