Advokat i Norrtälje

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar advokat i Norrtälje

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Norrtälje

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Norrtälje? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Kontorstjänster i Norrtälje

  Behöver ditt företag i Norrtälje hjälp med ekonomi, administration eller kundtjänst? Servicefinder förmedlar kontakt med experter inom kontorstjänster.

 • Revision i Norrtälje

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Norrtälje som arbetar med revision.

 • Översättning i Norrtälje

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Norrtälje.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Norrtälje

Alla förfrågningar

Några av våra populära advokater

Advokat

En jurist är någon som kan erbjuda juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska kalla sig advokat.

När du anlitar en advokat i Norrtälje så är det av stor vikt att du kontrollerar att juristen eller advokaten har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. För många områden, inte minst inom det familjejuridiska området (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så räcker det med specialister som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som klarar ditt ärende ändå. En jurist på en begravningsbyrå kan till exempel vara väl bevandrad inom områdena bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Norrtälje

Norrtälje ligger drygt sju mil nordöst om Stockholms City. Befolkningsantalet uppgår till ungefär 56000. I Norrtälje kan man utforska naturen såsom att promenera i skogen eller paddla kanot. Det finns även många idrottsanläggningar i kommunen. Den egna kommunen är den största arbetsgivaren. Kommunen jobbar även med näringslivet för att gynna företagandet i Norrtälje.