Advokat i Motala

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Ett bra sätt att hitta tjänster på.

  Hans L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 920
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Motala

 • Bokföring i Motala

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Motala? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Ekonomi

  Är du privatperson eller företagare och behöver hjälp med ekonomi? Lämna en förfrågan och få svar från duktiga ekonomiska rådgivare i Motala

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Motala.

 • Revision i Motala

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Motala som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Motala

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns regelrätta krav på juristerna för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en advokat i Motala, att du beaktar detta och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Gäller ditt ärende enklare affärsjuridiska frågor, eller eventuellt något inom familjerätten (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, då räcker det vanligen med en välutbildad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Motala kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan det rätta valet vara att välja advokaten på grund av den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Motala

Den tredje största tätorten i Östergötlands län är Motala med omkring 42000 invånare. Motala återfinns i Motala kommun som kanske är mest berömt som tullen där Göta Kanal löper ut i Vättern.

Bland de städer som omger Motala har vi inte endast Linköping utan även en del historia. I Motala har man hittat bosättningar som sträcker sig tusentals år bakåt i tiden. Söderut utmed Vätterns stränder ligger vackra Vadstena och det fina klostret. Motala är utöver detta hem för en del stora bolag som exempelvis Saab Underwater Systems.