Advokat i Mora

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Mora

 • Bokföring i Mora

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Mora? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Mora.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Mora.

 • Revision i Mora

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Mora som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Mora

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Skillnaden är att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en advokat i Mora, att du beaktar detta och sätter det i relation till ditt aktuella ärende. Gäller ditt ärende okomplicerade frågeställningar inom affärsjuridik, eller rentav något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, då räcker det vanligen med en duktig jurist. Det är troligt att flera advokater i Mora kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan det rätta valet vara att välja advokaten som har den formella utbildningen och de formaliserade kraven på sitt yrkesutövande.

Mora

Mora är tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. Mora har en befolkningsmängd på 20000. Staden är känd för sin hantverkarkunnighet och däribland för sin tillverkning av Morakniven. Moraknivarna produceras av Mora of Sweden. Firman Mora Armatur är en av norra Europas ledande framställare av vattenkranar. Inte så långt ifrån Mora, finns städerna Älvdalen och Rättvik. År 1935 bildades Mora IK, som fortfarande är Dalarnas äldsta ishockeyförening.

I Mora finns mycket att se och upptäcka, däribland Vasaloppsmålet och Vasaloppets hus, Zorns gammelgård och Zorns textilkammare eller Utmelandsmonumentet med källaren där det språkas om att Gustav Vasa ska ha skyddat sig från danskarna.