Advokat i Luleå

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar advokat i Luleå

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Luleå

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Luleå? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Ekonomi i Luleå

  Är du privatperson eller företagare och behöver hjälp med ekonomi? Lämna en förfrågan och få svar från duktiga ekonomiska rådgivare i Luleå

 • Finansiella Tjänster i Luleå

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Luleå.

 • Översättning i Luleå

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Luleå.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Luleå

Alla förfrågningar

Några av våra populära advokater

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Därför är det väsentligt, när du nu är på jakt efter en advokat i Luleå, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Gäller ditt ärende mindre besvärliga frågeställningar inom affärsjuridik, eller kanske något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där du inte förväntar dig några tvister och processer, då räcker det vanligen med en välutbildad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Luleå har så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan du göra klokt i att välja advokaten med den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Luleå

Med ett befolkningsantal på 74000 är Luleå Sveriges 22:a största tätort. I Luleå gynnar skrivsugna ungdomar och författare genom att lyrikpriset Erik Lindegren delas ut vartannat år. Sedan 2007 delas även Lilla Erik Lindegren-priset ut för unga författare mellan 15 och 20 år. I Luleå toppar handeln i näringslivet.Exempelvis finns gallerior som Shopping och Folksamhuset som några av alla och då är flera gallerior planlagda att byggas. Storgatan är för övrigt en eftertraktad gata för shopping.