Advokat i Köping

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Fick snabbt ett flertal bra anbud från seriösa städfirmor!

  Tomas L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 140
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Köping

 • Bokföring i Köping

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Köping? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Köping.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Köping.

 • Revision i Köping

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Köping som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Köping

Alla förfrågningar

Advokat

En jurist är någon som kan erbjuda juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en advokat i Köping, att du beaktar detta och sätter det i relation till ditt aktuella ärende. Kanske handlar ditt fall om okomplicerade frågeställningar inom affärsjuridik, eller rentav något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där du inte förväntar dig några tvister och processer, då klarar du dig troligen med en duktig jurist. Det är troligt att flera advokater i Köping har så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan det vara värt att välja advokaten som har den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Köping

I Västmanlands län finns Köping och invånarantalet i staden uppkommer till 25000. Städer och orter i närheten är bland andra Västerås och Eskilstuna. Nära sekelskiftet 1900 inledde ett barn vid namn Malakias Andersson en omfattande brand som skadade betydande delar av staden. Barnet, som vid branden var 10 år gammal, fick ett fängelsestraff på 8 år.

När man är på visit i staden, kan man titta in på Köpings före detta bryggeri som idag är ett museum. På museet finns stadens historia över de senaste 10 000 åren. Upptäckaren av kväve och syre, var Apotekaren Scheele från staden som idag har hotell, gata och en staty upprättade efter sitt namn.

Den viktigaste inkomstkällan inom företagslivet är inom verkstad och metall. Idag innehar staden Sveriges näst magnifika insjöhamn, som är av markant vikt för Köping. I historieböckerna står det noterat så tidigt från 1500-talet att Köping blev utskeppningshamn för järn bland transporter mellan Bergslagen och Stockholm. Större företag som finns i staden är bland andra sängföretaget Hästens och biljätten Volvo. Även stål- och metallföretaget Tibnor, som är Nordens största distributör, har sitt centrallager i Köping.