Advokat i Kungälv

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar advokat i Kungälv

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Kungälv

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Kungälv? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Marknadsföring i Kungälv

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Kungälv.

 • Revision i Kungälv

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Kungälv som arbetar med revision.

 • Översättning i Kungälv

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Kungälv.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Kungälv

Alla förfrågningar

Några av våra populära advokater

Advokat

En jurist är någon som erbjuder konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

När du beställer tjänster av en advokat i Kungälv så är det viktigt att du verifierar att personen eller jurist-/advokatfirman har den kompetens som krävs inom det område du behöver hjälp med. För många områden, inte minst inom det familjejuridiska området (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så kommer du lika långt med juridiska områdesexperter som kanske inte är advokater, men som klarar ditt ärende ändå. En jurist på en begravningsbyrå kan till exempel vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Kungälv

Kungälv är Bohusläns sydligaste tätort med sitt invånarantal om 41000. Väl värt ett besök är Bohus fästning. Några välkända ishockeyspelare från trakten är syskonen Mikael och Niklas Andersson. Idrottshallar i Kungälv är Mimershallen och Kastellegårdshallen. Mediatec Group och Isenta Väst är ett par av Kungälvs främsta firmor.