Advokat i Kristinehamn

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Kristinehamn

 • Bokföring i Kristinehamn

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Kristinehamn? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Kristinehamn.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Kristinehamn.

 • Revision i Kristinehamn

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Kristinehamn som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Kristinehamn

Alla förfrågningar

Advokat

En jurist är någon som erbjuder assistans inom juridiken och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

När du anlitar en advokat i Kristinehamn så är det viktigt att du kontrollerar att personen ifråga har den kompetens som krävs inom det område du behöver hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, inte minst inom familjejuridiken (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte är advokater, men som ändå har erforderliga kunskaper. En jurist på en begravningsbyrå kan exempelvis vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Kristinehamn

Intill Sveriges största insjö, Vänern, ligger Kristinehamn. Kommunen har en befolkningsmängd på 24000. I Kristinehamn råder inställningen att ta vara på livet. De värderar ett mångsidigt näringsliv med ständig utveckling, inspirerande utbildningar och bra vård. Företagande, undervisning och omsorg ska tillsammans med närhet till natur och motion, ge en högre livskvalitet. Ur en geografisk synvinkel ligger Kristinehamn mycket bra till med sitt läge. Det ligger i skärningspunkten av Göteborg, Stockholm och Oslo, samtidigt som Karlstads och Örebros flygplatser bara är knappt en timmes resa ifrån.

Alla som är svaga för cupcakes får inte missa Cupcakekalaset. Kalaset hålls årligen i maj månad. Kristinehamn har till och med blivit varumärkesskyddat som Sveriges Cupcake City. Väl på visit i Kristinehamn kan du bidra med en summa pengar i stadens sparbössa. Sparbössan har funnits i hundratals år. De insamlade pengarna gick ursprungligen till fattiga sjömän, men går idag till sjöräddningsverksamheten. Bössan töms på luciadagen och just därför kallas den för Lusseasken. I folkmun blev det senare Lusasken, vilket har resulterat i att Kristinehamn brukar kallas för Lusasken.