Advokat i Kristianstad

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar advokat i Kristianstad

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Kristianstad

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Kristianstad? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Marknadsföring i Kristianstad

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom ServiceFinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Kristianstad.

 • Revision i Kristianstad

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Kristianstad som arbetar med revision.

 • Översättning i Kristianstad

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Kristianstad.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Kristianstad

Alla förfrågningar

Några av våra populära advokater

Advokat

En jurist är någon som erbjuder juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska få kalla sig advokat.

När du kontaktar en advokat i Kristianstad så är det viktigt att du ser till att att personen ifråga har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som ändå har erforderliga kunskaper. En begravningsentreprenör kan exempelvis vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Kristianstad

Kristianstad med runtomkring 80000 invånare ligger i kommunen med samma namn och återfinns rätt så långt norrut i Region Skåne. Kristianstad Centralstation är en ändpunkt på Blekinge Kustbana men alternativen till vidare resa nedåt i Skåne är goda - med till exempel E22:an och Skånetrafiken.

Kristianstad rymmer utöver en högskola och ett par sjyssta hotell även många storslagna byggnader som till exempel Teatern i Tivoliparken.

Företagen i livsmedel har i Kristianstad kommun flera tusen anställda. Här startades både Bullens Pilsnerkorv och omtyckta MER.