Advokat i Knivsta

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Knivsta

 • Bokföring i Knivsta

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Knivsta? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Knivsta.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Knivsta.

 • Revision i Knivsta

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Knivsta som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Knivsta

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Skillnaden är att det inte finns några formella krav på en jurist för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu letar efter en advokat i Knivsta, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till dina behov. Gäller ditt ärende enklare affärsjuridiska frågor, eller eventuellt något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där du inte förväntar dig några tvister och processer, då klarar du dig troligen med en specialiserad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Knivsta erbjuder så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det vara värt att välja advokaten på grund av den formella utbildningen och de formaliserade kraven på sitt yrkesutövande.

Knivsta

Knivsta, som befinner sig i Uppland, har en befolkningsmängd på 15000. Ungefär två mil norrut ligger närliggande staden Uppsala. Idoldeltagaren Erik Grönwall kommer från Knivsta.

Träning och sport är lättillgänglig i Knivsta, där klubbarna exempelvis sysslar med simning och judo med flera.

Medelinkomsten ligger på en god nivå i kommunen. Fler än 5000 medborgare från Knivsta, arbetspendlar i stort sett dagligen för arbete på annan ort. Viktiga grenar i företagslivet i Knivsta kommun omfattar jordbruk, byggindustri och handel.