Advokat i Katrineholm

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 066
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Katrineholm

 • Bokföring i Katrineholm

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Katrineholm? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Katrineholm.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Katrineholm.

 • Revision i Katrineholm

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Katrineholm som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Katrineholm

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Den stora skillnaden är att det inte finns regelrätta krav på en jurist för att få kalla sig så, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en advokat i Katrineholm, att du beaktar detta och sätter det i relation till dina behov. Kanske handlar ditt fall om mindre besvärliga affärsjuridiska frågor, eller kanske något inom det familjerättsliga området (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det inte förväntas någon rättslig process, kanske du klarar dig bra med en specialiserad jurist. Det är troligt att flera advokater i Katrineholm kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan du göra klokt i att välja advokaten på grund av den formella utbildningen och hårdare krav på sitt yrkesutövande.

Katrineholm

Katrineholms kommun kan absolut kallas central. Med cirka 32000 invånare ligger staden Katrineholm med det antagligen närmaste avståndet till alla orter i Södermanlands län. Inte nog med det. I stort sett varenda väg samt SJs stambana går rätt igenom Katrineholm. Detta omvandlar staden till ett omtyckt ställe för genomresande att sova för natten. Katrineholm erbjuder boende i vandrarhem men även på stora Hotell Statt.

Katrineholms-Kuriren är en av landets största landsortstidningar och är en väldigt respekterad redaktion. Katrineholm är även hemort till landets omtyckta stadsminister Göran Persson.