Advokat i Karlskrona

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Karlskrona

 • Bokföring i Karlskrona

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Karlskrona? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Karlskrona.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Karlskrona.

 • Revision i Karlskrona

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Karlskrona som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Karlskrona

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En jurist är någon som kan erbjuda juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska kalla sig advokat.

Därför är det väsentligt, när du nu söker efter en advokat i Karlskrona, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till dina behov. Kanske handlar ditt fall om mindre besvärliga frågeställningar inom affärsjuridik, eller kanske något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det inte förväntas någon rättslig process, kanske du klarar dig bra med en specialiserad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Karlskrona erbjuder så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan du göra klokt i att välja advokaten på grund av den formella utbildningen och hårdare krav på sitt yrkesutövande.

Karlskrona

Karlskrona med dess befolkningsantal på 64000 är en tätort i Blekinge som finns i sydöstra Sverige. Karlskrona har många större mataffärer som exempelvis Willys, Lidl, Coop Forum och ICA Maxi. För den shoppingsugna ligger det flera gallerior i Karlskrona, nämligen Nya Amiralen och Slottsbacken med flera.

Två författare från staden är Katarina Mazetti och Anders Paulrud.

Tidigare dominerande näring i Karlskrona var verkstadsindustrin, men från 1990-talet började IT och telekom att växa på marknaden. Idag tar idrott och h Karlskrona. Målet bakom det hela på marknaden. På gamla KA2:s regementsområde har kommunen byggt en sportanläggning som kallas Telenor Arenaatsningen är att göra Karlskrona ledande inom idrott och hälsa. I Karlskrona bor dessutom idrottarna Carolina och Patrik Klüft Förut var verkstadsindustrin den näring som dominerade. Sedan 1990-talet har IT och telekom klättrat på marknaden. En relativt ny satsning i Karlskrona är näringar som idrott och hälsa. Detta för att göra Karlskrona störst inom det befintliga. Därför har Karlskrona kommun upprättat en idrottsanläggning vid namn Telenor Arena Karlskrona. Två internationellt kända hockeyspelare som minsann är födda i Karlskrona är Oliver Ekman Larsson och Jonathan Ericsson.