Advokat i Hudiksvall

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Hudiksvall

 • Bokföring i Hudiksvall

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Hudiksvall? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Hudiksvall.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Hudiksvall.

 • Revision i Hudiksvall

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Hudiksvall som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Hudiksvall

Alla förfrågningar

Advokat

En jurist är någon som erbjuder assistans inom juridiken och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska kalla sig advokat.

Så när du nu anlitar en advokat i Hudiksvall så är det viktigt att du verifierar att juristen eller advokaten har den erforderliga kompetensen inom det område du behöver hjälp med. Det finns naturligtvis gott om områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte är advokater, men som ändå har erforderliga kunskaper. En familjejurist kan till exempel vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten utan att ha den betydligt bredare och formella utbildning som krävs för att bli advokat.

Hudiksvall

Hudiksvall ligger längs kusten i landskapet Hälsingland och tillhör Gävleborgs län. Hudiksvall är Sveriges 76:e största tätort och befolkningsmängden uppgår till 37000 personer. Längs E4an 8 mil norröver ligger Sundsvall. I kommunen hittar du många världsledande industrier med spetskompetens inom områden som kartong och optofiber. I Hudiksvall finns tre motionsspår, varav ena ligger vid Björkberg där spåret har agerat värd för SM i längdskidor flera gånger. Kändisar med anknytning till Hudiksvall är musikerna Johan Persson och Erik Brodén. För den romantiskt lagda finns Kärleksstigen som sträcker sig runt Lillfjärden.

Lillfjärden är en park som har rosor och perenner. I trädgården finns omkring 150 rosor av ett 70-tal olika sorter. Kommunen har även flera andra parker, planteringar och lekplatser samt ett lokalt växthus och trädbank som ingår i parkens grönska. Sagolika Hudiksvalls kyrka hittar du i kommunen Hudiksvall.