Advokat i Hedemora

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Hedemora

 • Bokföring i Hedemora

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Hedemora? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Hedemora.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Hedemora.

 • Revision i Hedemora

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Hedemora som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Hedemora

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Därför är det väsentligt, när du nu söker efter en advokat i Hedemora, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till ditt aktuella ärende. Gäller ditt ärende okomplicerade affärsjuridiska frågor, eller eventuellt något inom familjerätten (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det inte förväntas någon rättslig process, då klarar du dig troligen med en välutbildad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Hedemora kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan det vara värt att välja advokaten som har den formella utbildningen och hårdare krav på sitt yrkesutövande.

Hedemora

I södra Dalarna ligger Hedemora som är en tärort i Hedemora kommun. Staden har 15000 invånare. Inte långt från Hedemora ligger Borlänge, Fagersta och Ludvika. Hedemora grundades av Kristofer av Bayern på 1400-talet och är Dalarnas äldsta stad. Här finns en medeltida kyrka som inrättades på 1300- talet. Staden har tidigare varit en handelsplats och en industristad, här framställdes bland annat bergsprodukter och järn.

Här har det även funnits ett myntverk som Gustav Vasa lät inrätta år 1521. I orten finns fem byggnadsminnen, Bos-Kalles gård, Gamla apoteket, Hedemora teaterlada, Perssonska gården och Wahlmanska huset. Hedemora har bra kommunikationer via järnvägsstationen till bland annat Falun och Stockholm. Du kan även ta dig till Norge eller Enköping via riksväg 70.

I Hedemora arrangeras varje år ett flertal olika marknader. Varje fredag i juni, juli och augusti säljer lokala producenter mat och hantverk i Tviksta. I mars är det Pålsmässomarknaden som drar folk och i maj varje år arrangeras Hedemora marknad. Staden har ett rikt kulturliv och här finns ett flertal kulturföreningar som arrangerar evenemang för stora och små. Är du konst, dans eller teaterintresserad? På Sagateatern arrangeras årligen en poesifestival, där finns även dans-och teatergrupper. Det finns många föreningar, fritidsgårdar och kulturevenemang att delta i. Det finns även en och en simhall. Du har gångsavstånd till det mesta i Hedemora, här kan du enkelt ta dig runt och besöka butiker, restauranger och uppleva vacker natur.