Advokat i Gällivare

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Gällivare

 • Bokföring i Gällivare

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Gällivare? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Gällivare.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Gällivare.

 • Revision i Gällivare

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Gällivare som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Gällivare

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på en jurist för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Därför är det väsentligt, när du nu söker efter en advokat i Gällivare, att du beaktar detta och sätter det i relation till dina behov. Gäller ditt ärende enklare frågeställningar inom affärsjuridik, eller eventuellt något inom familjerätten (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där du inte förväntar dig några tvister och processer, kanske du klarar dig bra med en duktig jurist. Det är troligt att flera advokater i Gällivare erbjuder så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan du göra klokt i att välja advokaten på grund av den formella utbildningen och de formaliserade kraven på sitt yrkesutövande.

Gällivare

Gällivare ligger i Norrbottens län och är en tätbebyggd ort i Lappland och centralort i Gällivare kommun. Befolkningsmängden ligger omkring 18000. Det ligger trettiosex byar i kommunen. Geografiskt sett ligger Gällivare 10 mil norr om polcirkeln. Inom gruvbranschen finns Gällivares NTT totaltech AB som är ett av Sveriges snabbast växande firmor.

Gällivare har en förtjusande natur där du kan uppleva det mesta. Årligen runt kan du skifta magnifika norrsken. Om sommaren kan du känna doften av färska hjortron. Vintertid kan du åka långfärdsskidor i en strålande vacker miljö med snöklädda träd. Det är nära till natur såväl som städer där du kan dricka en kopp kaffe på ett mysigt innecafé eller shoppa i en av alla gallerior i staden.

Kända personer med anknytning till Gällivare är Robinson-deltagaren Robert "Robinson-Robban" Andersson, Curt Bergfors - som grundade hamburgerkedjan Max, det svenska fotbollslandslagsspelaren Tord Holmgren samt den kvinnliga brottaren Johanna Mattsson.