Advokat i Fagersta

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Fagersta

 • Bokföring i Fagersta

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Fagersta? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Fagersta.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Fagersta.

 • Revision i Fagersta

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Fagersta som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Fagersta

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på en jurist för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

När du kontaktar en advokat i Fagersta så är det av stor vikt att du ser till att att han/hon har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. Det finns naturligtvis gott om områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så kommer du lika långt med juridiska områdesexperter som kanske inte är advokater, men som klarar ditt ärende ändå. En jurist på en begravningsbyrå kan exempelvis vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Fagersta

I Västmanland ligger huvudorten och kommunen Fagersta. Det bor 12000 människor i Fagersta kommun. Fagersta är en tätort som utvecklades relativt sent. På 1700-talet bodde det inte mer än 80 människor i Fagersta. All verksamhet kretsade runt Fagersta bruk och dess järntillverkning, det var det som gjorde att ett samhälle kunde växa fram. Bruket utvecklades kraftigt under 1800-talet och fick ett gott rykte även internationellt. Yrkesgrenar som idag finns representerade i staden är inom bergborrverktyg, träprodukter, trappor och hårdmetall. Det är allt från mindre bolag till globala exportföretag.

Ta bil, buss eller tåg när du reser till Fagersta. Orten ligger cirka 7 mil nordväst om Västerås. Med Go By Bus kan du dagligen åka mellan Fagersta och Stockholm. Väljer du tåg som transportmedel finns järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta/Krylbo–Örebro.

Rockstaden Fagersta kan stoltsera med att vara hemvist för rockbandet The Hives, med frontfiguren och sångaren Howlin' Pelle Almqvist.