Advokat i Enköping

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Enköping

 • Bokföring i Enköping

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Enköping? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Enköping.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Enköping.

 • Revision i Enköping

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Enköping som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Enköping

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Skillnaden är att det inte finns regelrätta krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Så när du nu kontaktar en advokat i Enköping så är det viktigt att du kontrollerar att personen eller jurist-/advokatfirman har den kompetens som krävs inom det område du behöver hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, inte minst inom familjejuridiken (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så räcker det med specialister som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som klarar ditt ärende ändå. En jurist på en begravningsbyrå kan till exempel vara väl bevandrad inom områdena bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Enköping

Längs E18 mitt mellan Stockholm och Västerås hittar vi Enköping - även känd som Sveriges närmaste stad. Samhället Enköping med en befolkning på 40000 invånare och återfinns på Mälarens norra stränder. Enköping kommun är den största i länet näst efter Uppsala. Många som arbetar i kringliggande kommuner som exempelvis Västerås väljer att lokalisera sitt boende i Enköping - som verkar ha närmast till de flesta orter i landskapet.

Bortsett från ett optimalt läge och ett ganska duktigt fotbollslag är Enköping även en stad med en hel del vackra parker. Kommunen var en gång hem för en del stora fabriker, men hushåller idag med ett allt större antal entreprenörer och nystartade företag.