Advokat i Botkyrka

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar advokat i Botkyrka

Alla förfrågningar

Advokat

En jurist är någon som kan erbjuda juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska kalla sig advokat.

När du anlitar en advokat i Botkyrka så är det viktigt att du ser till att att personen eller jurist-/advokatfirman har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, inte minst inom familjejuridiken (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte är advokater, men som trots det har bra koll. En jurist på en begravningsbyrå kan exempelvis vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Botkyrka

Botkyrka kommun är en kommun i Storstockholm och har ett befolkningsantal på 83000. Mångkulturellt centrum är en mötesplats för forskning och konst. Där kan man titta på utställningar, låna böcker, äta vegetariskt eller lyssna på föreläsningar. Välbesökta Sturehofs Slott är beläget i Botkyrka och är en herrgård intill Mälaren. När det gäller näringslivet i Botkyrka är ungefär 80 % av de 1 700 privata företagen små företagare.