Advokat i Bollnäs

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Bollnäs

 • Bokföring i Bollnäs

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Bollnäs? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Bollnäs.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Bollnäs.

 • Revision i Bollnäs

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Bollnäs som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Bollnäs

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Så när du nu anlitar en advokat i Bollnäs så är det av stor vikt att du ser till att att personen eller jurist-/advokatfirman har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. Det finns naturligtvis gott om områden, inte minst inom det familjejuridiska området (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så kommer du lika långt med juridiska områdesexperter som kanske inte är advokater, men som ändå har erforderliga kunskaper. En jurist på en begravningsbyrå kan till exempel vara väl bevandrad inom områdena bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs Kommun i Gävleborgs Län. Bollnäs har ett invånarantal på 26000. Gävleborgs län gränsar till Ovanåker, Ljusdal, Hudiksvall, Söderhamn och Ockelbo. Namnet Bollnäs härstammar från 1300-talets benämning "Baldanaes" som har en betydelse för "det stora näset". I Bollnäs har man hittat flertalet husgrunder och gravar som har sina ursprung i järnåldern.

Bollnäs har bra kommunikationsleder både i norr och söder. Vid Norra Stambanan ligger en järnväg som leder till bland annat Orsa och Söderhamn. En resa till Stockholm tar endast 2½ timmar. Bollnäs är rik på natur, staden har många fina vandrarstråk, enastående miljö och flera sjöar. Älvarna Ljusnan och Voxnan rinner ut i sjön Varpen. Invånarna i Bollnäs arbetar främst inom sjukvård och omsorg men många jobbar även inom industribranschen och handel. Det finns mycket att se i Bollnäs, däribland många mindre byar med äldre hälsingegårdar. Bollnäs har även ett stort kulturliv med över 400 föreningar.