Advokat i Arboga

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Arboga

 • Bokföring i Arboga

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Arboga? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Arboga.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Arboga.

 • Revision i Arboga

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Arboga som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Arboga

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Skillnaden är att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu letar efter en advokat i Arboga, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till ditt aktuella ärende. Kanske handlar ditt fall om enklare affärsjuridiska frågor, eller kanske något inom det familjerättsliga området (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det inte förväntas någon rättslig process, då räcker det vanligen med en duktig jurist. Det är säkert så att flera advokater i Arboga erbjuder så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det vara värt att välja advokaten på grund av den formella utbildningen och hårdare krav på sitt yrkesutövande.

Arboga

Arboga är en mindre stad i Västmanlands län och har en befolkning närmare 13000. Närliggande städer och orter till Arboga är Kolsva och Eskilstuna. En känd person med rötter i Arboga är Ulf Andersson som är tidigare mästare och stormästare i schack och UFC fightern Alexander Gustafsson.

Traditionellt sätt, är Arboga en industriort med teknisk inriktning, men på grund av industriella stängningen av bland annat Volvo Aero, har den tekniska profilen avtagit lite. Däremot har det på senare år tillkommit mindre teknikföretag i staden. De största arbetsgivarna i dagens Arboga är Saab AB, Saab Aerotech och FMV.

I Arboga finns ett stort utbud av fritids-, sport- och kulturaktiviteter samt ett rikt kultur- och föreningsliv. Hembygdsföreningen Arboga Minne bedriver tre museer; Arboga museum, Bryggerimuseet och Gamla museet. Vid stadsbiblioteket finns, förutom bibliotek, även konstgalleri och andra lokaler. Ekbacksbadet är ett välbesökt badhus som har öppet året runt. Sommartid har badhuset utomhuspooler som i en stor gräsplan med klätterställningar och rogivande miljö omkring.