Advokat i Östersund

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar advokat i Östersund

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Östersund

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Östersund? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Ekonomi i Östersund

  Är du privatperson eller företagare och behöver hjälp med ekonomi? Lämna en förfrågan och få svar från duktiga ekonomiska rådgivare i Östersund

 • Finansiella Tjänster i Östersund

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Östersund.

 • Översättning i Östersund

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Östersund.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Östersund

Alla förfrågningar

Några av våra populära advokater

Advokat

En jurist är någon som erbjuder konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

När du anlitar en advokat i Östersund så är det av stor vikt att du verifierar att personen ifråga har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. För många områden, som exempelvis inom det familjejuridiska området (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så kommer du lika långt med juridiska områdesexperter som kanske inte är advokater, men som trots det har bra koll. En begravningsentreprenör kan exempelvis vara väl bevandrad inom områdena bouppteckningar och testamenten utan att ha den betydligt bredare och formella utbildning som krävs för att bli advokat.

Östersund

Alldeles intill Storsjön i Jämtland ligger staden Östersund. Östersund räknas som den 24:e största tätorten i Sverige med sina 59000 invånare. Staden bildades på 1700-talet och har fått sitt namn från "Östra Sundet" som från början skiljde fastlandet från Frösön.

Östersund kallas för Vinterstaden tack vare stadens stora investeringar på vintersport i orten. Inte nog med att SM i längdskidor har gått av stapeln i Östersund, man har även arrangerat VM i flera vintersporter bland andra skidskytte. Det finns även ett nationellt vintersportcentrum beläget i staden, det är ett omtyckt ställe bland stadens invånare och besökare. I Östersund finns mycket att se och uppleva bland annat ett flertal museum, golfbanor, kulturevenemang och sagolika landskapscener. Staden omges av höga fjälltoppar, naturstigar och sjöar. Klappa en älg i "Moose garden", älgfarmen med tama älgar.