Jobba hos ServiceFinder

Välkommen till framtidens företag

Vi tror på att det ska vara snabbt, enkelt och tryggt att hitta rätt tjänsteföretag. Vi tror också på att det krävs hårt jobb och brinnande engagemang för att bryta mark för en ny bransch. Och det är precis vad vi gör – varje dag så jobbar våra medarbetare engagerat mot tydliga mål för att göra ServiceFinder till det självklara valet för tjänsteköpare i Sverige. 

Vi är övertygade om att med rätt person på rätt plats så kan vi skapa någonting stort tillsammans. Därför håller vi alltid dörren öppen för personer som älskar att topprestera och vill vara med och nå nya ribbor med företaget.

Växer företaget så växer individen

Att jobba på ServiceFinder innebär att vara en viktig del av ett marknadsledande och snabbväxande bolag. Vi tror på att växer företaget, så växer individen. Därför erbjuder vi utveckling genom vår ServiceFinder Academy och spännande karriärmöjligheter internt. Vi hjälper varandra att nå framgång och lyfter fram och firar individuella prestationer.

Hos oss får du även erfarenhet av att vara en del av Schibsted, som är Nordens största mediekoncern. Detta ger dig unika möjligheter att ytterligare växa och utvecklas i karriären.

Bli en av oss

Att bli en av oss innebär att du delar våra värderingar, och att du alltid sätter våra användare i fokus. Vill du vara med och bygga vidare på det vi hittills har skapat, sök då någon av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan!

Lediga tjänster just nu

Du hittar alla aktuella tjänster på vår karriärsajt:
http://www.servicefinder-karriär.se

Hittar du inte din tjänst?
Skicka en spontanansökan.