Hugo vann robotdammsugare – och fick svar på 27 sekunder!

Hugo Richardsson från Stenungsund utanför Kungälv lämnade en förfrågan inom hemstädning och fick första svaret från leverantören på 27 sekunder! Samtidigt var han med och tävlade om en robotdammsugare så han slipper dammsuga golven mellan städhjälpen. Hugo letade efter ett städföretag som kunde städa bostaden 2 gånger i månaden. Han behövde hitta ett företag på […]

Claes tips på att skriva en bra offert

Claes Hammarström har använt ServiceFinder i snart ett år. Han driver ett företag inom marknadsföring och gillar att det går att lämna offerter inom flera kategorier. På så sätt kan han täcka hela sin verksamhet, som innehåller profilering av företag, trycksakproduktion, profilkläder m.m. samt utveckling av webbplatser och e-handel. 

75% av skrivna offerter leder till en affär

Milena på Helgemo Städservice kom i kontakt med ServiceFinder av en ren slump då hon var på jakt efter en städfirma. Sökningen på flyttstäd ledde till ServiceFinders offerttjänst.

Vi expanderade från 1 ort till 5 orter på 2 månader

Jonas Djurstedt är VD för UD Bemanning och började använda ServiceFinder.se i november. Snabbt fick han många nya uppdrag: ”Jag fick ringa min säljare på ServiceFinder.se och be honom stänga av Stockholm, det blev för mycket”.

Ylvas nystartade företag fick en kanonstart med ServiceFinder

Ylva Janse startade sin bokföringsbyrå och fick ett erbjudande från ServiceFinder samma vecka. Hon bestämde sig för att prova tjänsten och blev positivt överraskad: ”Jag har aldrig någonsin tidigare varit med om ett så effektivt och kostnadseffektivt sätt att få nya kunder.” säger Ylva.

”Tack vare ServiceFinder finns vi kvar idag!”

Kevin Simesson och Jonas Ekström grundade sitt företag i juni 2011, och fick ett starterbjudande från ServiceFinder samma vecka. Kevin bestämde sig för att prova på och sedan dess har det gått strålande. Det första lilla uppdraget ledde ett lite större och idag är det fullt upp med stora jobb.

Torsten rekommenderar ServiceFinder till sina vänner

Torsten letade efter en målare för sitt hus, och kunde via ServiceFinder hitta rätt företag – trots att han var på semester i Spanien. Vid hemkomsten kunde arbetet sätta igång. ”Allt gick väldigt smidigt!” säger Torsten.

”Min omsättning steg till tre miljoner tack vare ServiceFinder”

För två år sedan drev Ranjit Singh ett litet byggföretag. Han hade bara 3 000 kronor att röra sig med och företaget gick knappt runt. Sedan hittade han ServiceFinder. Nu ligger omsättningen på tre miljoner per år och jobben strömmar in. ”Det är tack vare ServiceFinder jag har lyckats”, säger han.

Bo fick värme i huset – tack vare ServiceFinder

Bo hittade hjälp att montera en värmepump via ServiceFinder

Bo fick aldrig tid att hitta ett företag som kunde installera hans nya värmepump. Så den fick stå i garaget i över ett år. Till slut bestämde han sig för att det fick räcka med kylan och använde ServiceFinder för att hitta rätt företag. ”Nu är det varmt och gott här hemma igen”, säger han.

Barbro hittade duktiga tapetserare via ServiceFinder

Hitta erfarna målare via ServiceFinder

Att tapetsera kan vara svårt och görs bäst av erfarna målare och tapetserare. När Barbro skulle göra om hemma använde hon ServiceFinder. ”Det var första gången jag hittade en hantverkare på det här sättet, och det fungerade jättebra.”